Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση – Καταγγελία


Βρισκόμαστε στον δεύτερο μήνα μαθημάτων στην σχολική χρονιά 2014-2015 και μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί στο σχολείο μας  βιολόγος καθηγητής για την διδασκαλία του μαθήματος στα παιδιά μας με αποτέλεσμα ακόμα και οι μαθητές της Γ Λυκείου  που τον Μάιο θα εξεταστούν στις πανελλήνιες εξετάσεις να μην διδάσκονται ακόμα το συγκεκριμένο μάθημα.
Πριν μερικές ημέρες  αντιπροσωπεία του συλλόγου μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου , πήγε στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ανατολικής Αττικής προκειμένου να εκθέσει το πρόβλημα και να ενημερωθεί τι πρόκειται να γίνει.
Εκεί  ζητήσαμε να δούμε τον Διευθυντή της υπηρεσίας τον κ. ΚΑΠΕΛΛΑ ,ο οποίος  έξω από το γραφείο του μας αντιμετώπισε επιθετικά λέγοντας ότι δεν είχαμε ραντεβού ( παρόλο που είχαμε επικοινωνήσει με το γραφείο του και μας είχαν πει να πάμε) και δεν μπορούμε να απασχολούμε την υπηρεσία  για τέτοια θέματα.
Στην συνέχεια αφού περιμέναμε μας άνοιξε το γραφείο του και εκεί δεν μας ενημέρωσε για τίποτα λέγοντας ότι τα σχολείο μας δεν το προτιμούν οι εκπαιδευτικοί ( το ακούσαμε και αυτό) ότι δεν έχει κρυμμένους στο συρτάρι του βιολόγους , ότι έπρεπε να πάμε στο Μαρούσι, και τέλος ποιοι είμαστε εμείς και δεν εκπροσωπούμε κανέναν. Όλα αυτά στα με την φωνή του στην διαπασών και χωρίς καμιά διάθεση για να μας ενημερώσει και να μας δώσει μια  απάντηση για το πότε και εάν διοριστεί βιολόγος στο σχολείο.
Διαμαρτυρόμαστε για την κακίστη συμπεριφορά του   εκπροσώπου της πολιτείας  απέναντι στον σύλλογο γονέων του σχολείου μας.
Ζητούμε άμεσα από τους αρμοδίους να διοριστεί βιολόγος στο σχολείο μας  και καλούμε τόσο την Ένωση Γονέων του δήμου μας όσο και την Σχολική Επιτροπή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών να μας βοηθήσουν στην κατεύθυνση αυτή.


Θρακομακεδόνες 27/10/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου