Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Σύλλογός μας εύχεται σε όλες τις Μαθήτριες & Μαθητές του Σχολείου μας καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις που αρχίζουν αύριο. Οι ευχές ΟΛΩΝ των Γονέων & Κηδεμόνων είναι μαζί σας.!!!
Η σκέψη  όλων μας  είναι στραμμένη σ’ εσάς, που δίνετε το δικό σας αγώνα για τη επιτυχία στις πανελλήνιες  εξετάσεις, ως κατάληξη μιας  προσπάθειας  η οποία έχει αρχίσει πριν από 12 χρόνια και κορυφώνεται  με την εντατική σας προετοιμασία τη φετινή σχολική χρονιά.
Μια σημαντική διαδρομή στην πορεία της ζωής σας ολοκληρώνεται  με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που τώρα αρχίζουν. Διαδρομή στην οποία γνωρίσατε, χαρές και απογοητεύσεις, φιλίες και συγκινήσεις αλλά και κούραση. Αυτή τη διαδρομή τη διανύσατε με μεγάλες προσπάθειες και θυσίες και  με αρωγούς τους γονείς ,αλλά και τους δασκάλους σας.
Ο αγώνας που δώσατε και φυσικά θα συνεχίσετε, ήταν δύσκολος και οι συνθήκες τον καθιστούν δυσκολότερο.  Ο αγώνας αυτός, είναι μια από τις πολλές μάχες που θα δώσει ο καθένας από σας στη ζωή του: είναι σημαντική  αλλά δεν είναι η μοναδική.



Παιδιά καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου