Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ






Θρακομακεδόνες 28/11/2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και με την Πράξη 3/20-09-2012 έγινε η σύσταση του νέου Διοικητικού     Συμβουλίου, έχοντας εκτός των άλλων την υποχρέωση να οδηγήσει το Σύλλογό μας σε εκλογές.
Παίρνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 53 του Ν. 1566/85,  του άρθρου 2 του Ν. 2621/98 και της υπουργικής απόφασης  Δ4/662/23.12.98, καθώς και το καταστατικό της ΑΣΓΜΕ , για να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη για τη νομιμοποίησή μας, συμμετοχή του 1/3 στην εκλογική διαδικασία και σε συνεννόηση με το Διευθυντή του Σχολείου μας,  προτείνουμε να διεξαχθούν  οι εκλογές με την παράδοση των βαθμών του 1ου Τετραμήνου, στις αρχές  Φεβρουαρίου του 2013.
 Η Εκλογοαπολογιστική μας Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου μέσα στο 1ο   15ήμερο του Ιανουαρίου.                                                                                      Σας υπενθυμίζουμε ότι για τη συμμετοχή μας στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού  Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Εκπροσώπου στο Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας και Αντιπροσώπων στην «Ένωση Γονέων», απαραίτητη προϋπόθεση είναι η τακτοποίηση της οικονομικής μας ετήσιας συνδρομής, που μετά από πρόταση του Δ.Σ. και λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών θα μειωθεί κατά 50%.                                                                                                                                                     

Η ενεργή συμμετοχή όλων μας εγγυάται την επιτυχή λειτουργία του Συλλόγου μας.
                              
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ                         ΡΕΠΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου